П`ятниця, 29.03.2024, 01:11

Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2009 » Грудень » 08

Міністерство освіти і науки України (МОН) внесло зміни до навчальної програми з української літератури для 5-9 класів загальноосвітніх шкіл

Як повідомляє прес-служба МОН, відповідно до наказу № 826-оп від 06.11.2009 року "Про створення робочої групи щодо внесення змін до навчальної програми з української літератури" з метою розвантаження програми та з урахуванням громадської думки щодо виховної та естетичної вартості окремих програмових художніх творів авторським колективом був переглянутий зміст навчальної програми і внесені зміни.

Зокрема, з програми вилучено твір Є. Дударя "Червона Шапочка", притчу І. Липи "Мати", зменшено кількість поетичних творів для вивчення напам'ять (6, 9 класи) та ін.

Нова програма з української літератури.

Всі навчальні програми для для загальноосвітніх навчальних ... Читати далі »

Переглядів: 912 | Додав: mrda | Дата: 08.12.2009 | Коментарі (0)



Науково-методичний Центр Дистанційного навчання АПН України при Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара запрошує абітурієнтів 2010 року на підготовку до тестувань з іноземної (англійської) мови, хімії, географії, української мови та літератури. 

Підготовка буде здійснюватись у дистанційній формі сумісно з Регіональним центром моніторингу освіти Центру довузівської підготовки Дніпропетровського національного університету. 


Бажаючі навчатись можуть отримувати необхідні навчальні матеріали або через мережу Інтернет, або електронною поштою, знайомитись із зразками правильного виконання завдань, самостійно виконувати контрольні завдання, надсилати їх на перевірку в Центр дистанційного навчання, отримувати коментарі щодо якості виконання завдань, необхідні пояснення у разі наявності помилок, додаткові завдання для закріплення знань. При успішному виконанні запропонованих завдань будуть надсилатись нові завдання з поступовим збільшенням рів ... Читати далі »
Переглядів: 1099 | Додав: mrda | Дата: 08.12.2009 | Коментарі (0)